Pocetna Politika Osnovana Unija žena SNS

Osnovana Unija žena SNS

1678
0
Podelite

sns 4

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović pozvala je danas građane da se ujedine zbog budućnosti Srbije i zajedno nastave započete reforme sa narodnom vlašću na čelu sa Aleksandrom Vučićem. Ona je dodala da borba za budućnost podrazumeva borbu za svako radno mesto, završetak auto-puta, aerodrom Ponikve i druge projekte, borbu za svako selo i grad kako bi se i u Zlatiborskom okrugu živelo bolje. Tokom posete štanda SNS na Gradskom trgu u Užicu potpredsednik Nikola Selaković obećao konačno pokretanje aerodroma Ponikve i trajno i održivo rešenje problema vodosnabdevanja i postrojenja za prečiščavanjea otpadnih voda kroz regionalni projekat.

SNS 2

On je rekao da je Užice nasledilo dosta problema i da je za razvoj bilo koje privredne grane potrebna infrastruktura i obećao stvaranje investicione klime uz pomoć Vlade Srbije.

SNS 1

Potpredsednici SNS-a u svečanoj sali Gradske kuće danas su prisustvovali osnivanju Unije žena Srpske napredne stranke na čijem će čelu ubuduće biti narodna poslanica Ivana Stojiljković, članica ženske parlamentarne mreže.

sns 5

 

– Užice je lider u primeni rodne ravnopravnosti i jačanju žena u ekonomskom i socijalnom smislu -rekla je Stojiljković i označila važnim razbijanje predrasuda o tome da bavljenje politikom i učešće u javnim poslovima nije za žene što je ova stranka činila i kroz delovanje u Ženskoj odborničkoj mreži.

sns 6Ona je dodala da će Unija raditi na edukaciji žena kako bi se što lakše uključivale u politiku. Formiranje Unije u svojim prigodnim obraćanjima pozdravili su potpredsednici SNS Mihajlović i Selaković dok je predsednik Gradskog odbora SNS Tihomir Petković u ovim aktivnostima obećao svaku vrstu pomoći.
sns 7

 

 

 

Ostavite odgovor