Pocetna Sport Nagrada Beograda 2016 – Ušće II

Nagrada Beograda 2016 – Ušće II

872
0
Podelite

Prethodnog vikenda na Ušću je održana druga kružna trka u okviru letnje lige. Na uzavrelom asfaltu vozači su pokazali sjajno umeće.
U subotu su održani kvalifikacioni treninzi.Vozači svake od pet divizija po dva puta su izlazili na stazu, a najbolja vremena s oba treninga uračunata su u startne liste.
Vrela nedelja, počela je warm up-om u 10 časova, kada su vozači imali priliku da isprobaju svoje automobile, pred trku koja je startovala u 13h. Publika je zadovoljno ispratila nadmetanja u svim klasama, a kao najzanimljiviju izdvojili su vrhunsku akciju u popularnom Hibridu.
Među “fićama” najbrži je bio Radisavljević. U malom N-u pobedu je odneo mladi Aleksa Radojković, dok je najžešća borba vođena između Tošića i Nastasijevića u Hibridu, gde je prvo mesto uzeo Tošić. U klasi 1400N, vrhunsko znanje i snagu pokazao je Nenad Savić, koji je nakon što se slupao u subotu na treningu, uspeo ne samo da popravi svoj auto, već i da sa pretposlednje pozicije izbije na prvo mesto.
U najjačoj klasi, pobedu odnosi, već drugi put za redom, Mirko Milovanović u svom Ford Fokusu.

Organizatori, kao i publika, zadovoljni su kako je trkački vikend protekao. I pored “gužve” na stazi, trka je prošla bez incidenata.

Užičanin Luka Kotorčević je u svojoj klasi osvojio drugo mesto.
Naredna trka na kojoj će Luka nastupiti biće održana predstojećeg vikenda na Čokotinom brdu, nadomak Kruševca.

IMG_6051 IMG_6125

 

Ostavite odgovor