Pocetna Sport Nedostaje samo iskusni štoper

Nedostaje samo iskusni štoper

2238
0
Podelite

Fudbaleri Slobode su od četvrtka 28. jula pa do 6. avgusta na pripremama u Kremnima gde hvataju zalet za “nova dela” u Prvoj ligi. U miru i tišini Konačišta “Braća Sekulić” Užičani svaki trenutak koriste za naproran rad i iscrpne treninge. Trener Predrag Ristanović na raspolaganju ima 23 igrača, a za Inofoeru kaže da nedostaje samo jedan iskusni štoper koji će uz Vidića, Nikolić, Kostića i druge mlade igrače doprineti boljoj budućnosti i borbi za najviši plasman u Prvoj ligi:

Trener Predrag Ristanović
Trener Predrag Ristanović

-Od mlađih igrača uz prvi tim ostao je samo Aleksandar Mitrović, igrač sredine terena. Imamo dosta novajlija, Samjuel Namani (Donji Srem), Milan Joksimović (Jedinstvo Putevi), Miloš Nikolić (Sloga, Bajina Bašta), Marko Vasiljević (Tabane, Jagodina), koji su stekli zavidnu minutažu u ovih nekoliko kontrolnih utakmica. Stigli su i Nikola Nešović (Napredak), Uroš Đerić (Mladost, Lučani), Dalibor Divac (Loznica), kao i Kostić (Srem, Jakovo) i Vujić (Sopot). Sve su to provereni igrači iz superligaških i prvoligaških ekipa, tako da će njihov kvalitet sigurno doći do izražaju u narednom periodu- kaže Ristanović i dodaje:

-Ovo je sastav koji može da bude u samom vrhu tabele, bez obzira što dosta kasnimo sa pripremama u odnosu na druge ekipe i nećemo imati dovoljno vremena da se uigramo i maksimalno spremno dočekamo početak prvenstva. To svakako ne može biti opravdanje jer Sloboda može i mora postići mnogo bolje rezultate nego prethodne dve sezone u Prvoj ligi.

Užičani će odigrati u ponedeljak još jednu kontrolnu utakmicu protiv Mladosti iz Lučana, dok će “generalka” biti sedam dana pre starta prvenstva sa Slogom iz Požege.

Ostavite odgovor