Pocetna Čajetina FK ZLATIBOR: Proleće mora biti bolje

FK ZLATIBOR: Proleće mora biti bolje

1088
0
Podelite

Dok popularnu Švajcariju prekrivaju prve pahulje snega, u novom srpskoligašu su detaljno analizirali ostvareno u jesenjem delu i već počeli sa aktivnostima i obezbeđivanjem uslova kako bi prolećni deo prvenstva bio uspešniji. Osvojenih 15 bodova, samo 13 postignutih golova, 14 . mesto na tabeli i pored teškog rasporeda, ipak samo dve pobede na domaćem terenu, ne daju razloge za zadovoljstvo i opuštanje, ali nema mesta ni nezadovoljstvu , već se prihvata realnost i izvlače pouke.

Predsednik kluba, Veljko Radulović, ističe da je početak prvenstva bio dobar ali je kasnije došlo do krize igre i rezultata;

-Izgubili smo tri, četiri boda ali uzevši sve u obzir nisam nezadovoljan. U zimskom prelaznom roku angažovaćemo po jednog proverenog igrača za svaku liniju tima i nadam se izboriti plasman u sredini tabele, gde nam je i mesto. Sa trenerom Mudrinićem i sportskim direktorom Čančarevićem vredno radimo na pronalaženju adekvatnih pojačanja.

Zlatibor svakako očekuju i dolasci i odlasci igrača, a u zavisnosti od vremenskih uslova, možda će se i ove zime jedan deo priprema odraditi u Crnoj Gori.

Ostavite odgovor