Pocetna Društvo Popust za turiste iz Tuzle

Popust za turiste iz Tuzle

876
0
Podelite

U Tuzli je potpisan protokol o saradnji Turističke organizacije „Zlatibor“ i Turističke zajednice Tuzlanskog kantona. Protokol o saradnji su potpisali direktor Ureda Turističke zajednice Tuzlanskog kantona Asim Bečić i Vladimir Živanović, direktor TO “Zlatibor”.

tuzla16-2 Arsen Đurić, zamenik predsednika opštine Čajetina je rekao da se na Zlatiboru stalno povećava broj gostiju iz BiH a posebno iz Tuzlanskog kantona. Zlatiborski hotelijeri će za goste iz ove regije odobriti popuste.

Vladimir Živanović, direktor TO “Zlatibor” je rekao da je turistička privreda Zlatibora prisutna već nekoliko godina na tržištu Tuzlanskog kantona i da će u narednom periodu prezentacije će biti češće.

tuzla16-5U Kristalnoj dvorani hotela “Tuzla” predstavljena i turistička ponuda Zlatibora, gde su najavljene manifestacije koje će obeležiti predstojeću zimsku sezonu na Zlatiboru i novogodišnje praznike, a predstavnici hotela “Palisad”, “Mona” i SB “Čigota” svoje programe.

”Čigota” je jedan od inicijatora ovih susreta zajedno sa partnerima iz Tuzle i Lukavca. “Čigota” gostima iz Tuzlanskog kantona odobrava popuste od 10 odsto na sve usluge našeg centra”, podsetio je Zoran Ristanović.

“Ova današnja prezentacija je pokazala da postoji interesovanje Tuzle i BiH za turističku destinaciju Zlatibor”, rekao je u ime domaćina direktor Ureda Turističke zajednice Tuzlanskog kantona Asim Bečić.

Ostavite odgovor