Pocetna Rukomet Rukometaši oštećenog sluha prvi

Rukometaši oštećenog sluha prvi

1080
0
Podelite

U Čačku je održan državno prvenstvu osoba oštećenog sluha u rukometu na kome je učestvovalo devet ekipa, Užice, Kragujevac, Niš, Jagodina, Požarevac, Beograd, Novi Sad, Zrenjanin i domaćin Čačak. Ekipe su bile podeljene u tri grupe, a igralo se po sistemu ispadanja.

Rukometaši Užica su osvjili prvo mesto i osvojili titulu prvaka države. Užicani su u grupi savladali Novi Sad i Jagodinu, u polufinalu pobedili Kragujevac, a u finalu savladali domaćina sa 21:19.

Najbolji u redovima rukometaša Užica bio je Admir Duraković koji je u finalnoj utakmici postigao 17 golova. Selektor Dragiša Drobnjak imao je samo reči hvale za postignuti uspeh:

“Znali smo da će biti teško, dobro smo se pripremili i očitali lekciju svima. Bili smo najbolji kada je bilo najpotrebnije. Napomenuo bih da su sudije iz Čačka sudile čitavo prvenstvo bez greške. Sve čestitke i njima, ali i mojim igračima koji su odigrali maestralno. Posebno bih istakao Admira Durakovića koji je proglašen za najboljeg strelca i najboljeg igrača turnira”.

Užičani su nastupali u sastavu Marinković, Duraković, Matić, Mitrović, Toković, Rokić, Veselinović, Trajković, trener Slobodan Milivojević i selektor Dragiša Drobnjak.

Ostavite odgovor