Pocetna Užice Jana pobednica karaoka Radio Užica

Jana pobednica karaoka Radio Užica

4612
0
Podelite

Jana Aćimović, učenica Medicinske škole iz Užica, pobednica je Karaoka takmičenja, koje je sinoć organizovano u Gradskom kulturnom centru, povodom 45-tog rođendana Radio Užica.

jana-acimovicJana je pobednica i po oceni žirija i publike. Drugo mesto osvojio je Miroslav Lukić, treći je Bogdan Džekić, dok je školu pevanja dobila Milica Obradović.

Pobednički nastup Jane Aćimović, doneo joj je 10- dnevno letovanje u Crnoj Gori za dve osobe i nagradu publike – putovanje u Temišvar za dvoje.

Drugoplasirani Miroslav Lukić, kao i pobednica, imao je priliku da izabere svoju nagradu, pa se odlučio za vikend za dvoje u luksuznom apartmanu na Zlatiboru. Bogdan Džekić, kao trećeplasirani, nagrađen je večerom za dvoje,  dok je školu pevanja dobila Milica Obradović, i to ne kao kao neko ko ne zna da peva, već kao pevač kod koga je žiri prepoznao veliki potencijal.

Nikola Mitrović i Jana Aćimović
Nikola Mitrović i Jana Aćimović

Takmičenje se odvijalo kroz tri kruga – u prvom se publici i žiriju predstavilo dvanaest učesnika karaoka, da bi zatim u polufinale, osim pobednika prošli i Milica Obradović i Aleksandar Kuzeljević, koji su za uspomenu na druženje dobili majice Radio Užica.

Po završetku takmičarskog dela, svoj talenat je pokazala i mlada Dragana Andrić, kojoj je zbog volje da svima ulepša veče, pripala godišnja pretplata na nedeljnik „Vesti“.

Žiri: Aleksandar Milosavljević, Darija Lukić, Vladimir Milanović, Dragan Gagi Petronijević
Žiri: Aleksandar Milosavljević, Darija Lukić, Vladimir Milanović, Dragan Gagi Petronijević

Ko su bili najbolji, odlučivao je žiri: pevačica Darija Lukić, operska pevačica i profesor solo pevanja, Aleksandra Milosavljević, Dragan Petronijević, sa TV5 i muzički urednik Radio Užica, Vladimir Milanović. Članica žirija, Darija Lukić, prisutne je obradovala i svojim učešćem u karaokama, koje je zabavu podiglo na još viši nivo.

ekipa-radio-uzica-2Utisci se još uvek sabiraju, ali u jednom su saglasni organizatori, publika i takmičari – prve karaoke u organizaciji Radio Užica, samo su najava druge, još zabavnije žurke!


Ostavite odgovor