Pocetna Košarka Šekularac više nije trener Slobode

Šekularac više nije trener Slobode

3068
0
Podelite

Mladen Šekularac nije više trener Slobode. Ekipu će voditi zbog licence  još samo na subotnjoj utakmici u Zrenjaninu. Razlog njegove ostavke nije samo poraz kod kuće od ekipe Pirota:

mladen-sekularac-2-Dugo se to „kuvalo“ u meni. Razočaran sam profesionalnim odnosom pojedinaca, a i nismo dobili povratnu informaciju od njih. Na žalost stručni štab i Uprava je bio mnogo ambiciozniji od igrača. Ako četiri čoveka ginu da nađu novac da bi sve to funkcionisalo, a imali smo prilku da budemo u tom gornjem domu i lepe naznake da će budžet biti malopovoljniji, mislim da samo po sebi kada od pet izgubljeni utakmica tri izgubite kod kuće, to dovoljno govori o nekom profesionalnom odnosu. Žao mi je što su se toliko dali Dejan Hristovski, Dragomir Kovačević, doktor Goran Tošović, da ne govorim o Slavenku, Vladu i meni koji smo bili dan i noć uz sve njih i na pravi način pokušali da izvučemo neki maksimum od njih, ali videli ste i sami onu sramnu igru u subotu. Mogli ste i sami da zaključite da nešto nije u redu – rekao je Šekularac i još dodao:

-Žao mi je ove divne publike i njima se zbog ovoga izvinjavam. Mnogo je lepo kada vidite da dođu roditelji sa decom, kada dođu bake i deke da gledaju svoje unuče, i stvarno mi je žao.  Zavole sam ovaj klub, dao sam sebe u svakom pogledu, ali mislim i da sam doneo pravu odluku. Da vas pobedi jedan igrač, uz poštovanje tog Pirota, to je stvarno….

Sada već bivši trener Slobode Mladen Šekularac već ima nekoliko ponuda iz inostranstva a o tome gde će nastaviti trenersku karijeru doneće odluku u narednom periodu.

Ostavite odgovor