Pocetna Košarka Ne idemo u Zrenjanin sa belom zastavom

Ne idemo u Zrenjanin sa belom zastavom

1023
0
Podelite

Posle poraza od Pirota na domaćem terenu i neočekivane ostavke trenera Mladena Šekularca košarkaši Slobode sa zebnjom putuju u Zrenjanin gde ih u 12. Druge muške košarkaške lige očekuje domaćin Proleter Naftagas:

-Zrenjaninci su jedna iskuna ekipa i svesni smo da naš čeka teška utakmica. Imaju u svojim redovima i odličnog Peta Lamibića koji je duh tima. Razgovarao sam sa njim, znam da u ekipi imaju dobru hemiju, dobro rade i napotno treniraju, iako njihovo trenutno mesto ne ukazuje da je tako. Biće teško, malo nas je i trenutna situacija u klubu poremetila, ali svakako u Zrenjanin ne putujemo sa belom zastavom. Ukoliko se ukaže i najmanja šansa da u ovoj utakmici izađemo kao pobednici, siguran sam da ćemo je iskoristiti. –  kaže Strahinja Mladenović.

Strahinja, kao i njegovi saigrači žali za porazima protiv Vojvodine i Pirota:

-Potpuno bi druga priča bila da smo pobedili Vojvodinu i Pirot. Sigurno bismo bili u vrhu tabele. Definitivno protiv Vojvodine  smo ušli u igru u neki grč, puna hala, naši navijči, ali generalno gledano mi smo, uz izuzetak par igrača, jako neiskunsa ekipa. Nismo umeli da se izborimo sa prevelikom željom. Što se utakmice sa Pirotom tiče, taj poraz je i za nas jako bolan i šokantan. Više nije realan domet vrh tabele i viši rang, ali nije ni realan domet da se ispadne iz lige. Mislim da smo već obezbedili sredinu tabele, i da klub neće ispasti.-

Utakmica Proleter Naftagas – Sloboda igra se u subotu 24. decembra a početak je zakazan za 19 časova.

Ostavite odgovor