Pocetna Društvo Za više turista iz Makedonije

Za više turista iz Makedonije

667
0
Podelite

Turistička organizacija „Zlatibor“ potpisala je Protokol o saradnji sa Savezom privredne komore Makedonije. Protokol su potpisali u četvrtak, 22. decembra u Skoplju, direktor Turističke organizacije „Zlatibor“, Vladimir Živanović i potpredsednik Saveza privredne komore Makedonije, Dragan Mitkovski.

toz-makedonija-1Ovim je definisana međusobna saradnja između ove dve organizacije, naročito u oblasti turističke privrede. Obzirom na dosadašnji ostvareni broj posetilaca i noćenja na Zlatiboru, Makedonija predstavlja jedno od značajnijih turističkih tržišta za koje je veoma zainteresovana turistička privreda Zlatibora.

Nakon potpisivanja Protokola o saradnji u Diplomatik sali Skopskog sajma, prisutni novinari, predstavnici turističkih agencija, asocijacija, imali su priliku da se putem prezentacije i prikazivanja kratkog filma upoznaju sa svim turističkim sadržajima kojima planina Zlatibor rapolaže.

toz-makedonija-3Pored predstavnika Turističke organizacije „Zlatibor“, na prezentaciji Zlatibora u Skoplju, učestvovala je i kompanija „Zlatiborac“, čiji se suvomesnati proizvodi mogu naći i kupiti u marketima u Makedoniji.

Za novogodišnje praznike se očekuje nekoliko stotina turista iz Makedonije, što je rezultat promotivnih aktivnosti, koje TO Zlatibor i hotelijeri sprovode na tržištu Makedonije.

Ostavite odgovor