Pocetna Sport Mikica Vesnić i EKO RACING TEAM najbolji

Mikica Vesnić i EKO RACING TEAM najbolji

3093
1
Podelite

Za sportistu Užica proglašen je automobilista Milovan Vesnić, najbolji trener je Željko Čeliković (AK Užice), dok je za najuspešniji klub proglašen EKO RACING TEAM  Vesnić. Nagrade i priznanja najboljim klubovima i pojedincima dodeljene su večeras po 32. put, u organizaciji Sportskog saveza i Grada Užica u sali Narodnog pozorišta.

ss-nagrade-2Za najboljeg mladog sportistu pionira proglašen je Dragomir Maksimović iz AK Mladost, najbolja kadetkinja je Tamara Mićević iz AK Užice, dok je najbolja juniorka Marija Šunjevarić iz streljačke družine Aleksa Dejović.


Za dugogodišnji stvaralački rad, nagradu za životno delo dobio je Josip Ristanović, predsednik FK Sloboda. Nagrada za doprinos u stvaranju uslova za razvoj sporta i fizičke kulture pripala je restoranu „Ćira“ i njegovom vlasniku Dejanu Hristovskom. Za istaknute sportske rezultate postignute u atletici za osobe sa invaliditetom nagrađen je Miloš Zarić, dok je nagrada za predagoško vaspitni rad otišla u ruke profesora Medicinske škole Aleksandra Vukajlovića. Za društveno sportski rad nagrađen je Boško Topalović iz odbojkaškog kluba Jedinstvo, za razvoj sporta i fizičke kulture nagrađen je Marko Ćubić.

ss-nagrade-3Specijalne nagrade pripale su odbojkašici Tijani Malešević za osvojenu srebrnu medalju na OI u Riju, Luki Kotorčeviću, šampionu Srbije u automobilizmu na brdskim trkama, Stonoteniskom klub Jedinstvo za dugogodišnju tradiciju i ostvarene rezultate, kao i Nebojši Đuriću za osvojenu bronzanu medalju na prvenstvu Evrope u atletici za osobe sa invaliditetom.

 

 

 

1 komentar

  1. Svaka cast Mikici ali komisija koja je dodeljivala priznanja i birala sportistu grada nije ispostovala osnovna pravila medalja sa OI,Svetskih i Evropskih sampionata ili plasman i naravno drzavno prvenstvo ili nacionalni kup a od ovoga Mikica nema nista a bilo je i drugih kandidata!

Ostavite odgovor