Pocetna Društvo Poslednja sednica u ovoj godini

Poslednja sednica u ovoj godini

890
1
Podelite

Odbornici Gradske skupštine u prepodnevnom delu sednice upoznati su sa informacijama koje se odnose na merenja zagađenja vazduha u Užicu i merama koje se odnose na ublažavanje ovakvog stanja. U preostalom delu sednice usvojeni su godišnji izveštaji i planovi rada nekoliko užičkih javnih i javno-komunalnih preduzeća.

mirascn0923O poslovanju „Bioktoša“ govorila je direktorka u ostavci Mirjana Radivojčević koja je na sednici odgovarala na odbornička pitanja.` Ostavku na javnu funkciju direktora JKP „Bioktoš“  Mirjana Radivojčević, dipl.ing.poljoprivrede  podnela je juče ne navodeći razloge. Gradsko veće užičkoj Skupštinie predložilo je  za v.d. imenovanje Gorana Stanića, dipl.ing.mašinstva  na period do imenovanja direktora po sprovedenom javnom konkursu, a najduže do godinu dana.

Goran Stanić, dipl.ing.maš. rođen je 1963. godine. Osnovnu i srednju školu završio je u Užicu, a 1991. godine diplomirao na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu – odeljenje u Užicu. Kao dipl.mašinski inženjer radio je u Valjaonici bakra u Sevojnu od 1997. Do 2004. godine. Od 2005-2007. godine radio je kao direktor u zadruzi „Odesa“, a trenutno vodi sopstvenu firmu – navodi se između ostalog u obrazloženju o imenovanju.

Odbornici su danas usvojili izveštaje o radu i planove za narednu godinu „Vodovoda“, „Gradske toplane“, „Užice razvoja“, „Stana“, „Velikog parka“, Aerodroma Ponikve, i Deponije „Duboko“. Na dnevnom redu sednice je i izveštaj budžetskog inspektora.

1 komentar

  1. Samo mere zagađenje, a ništa ne rade, pa dovedi komprimovani gas u kotlarnice JKP Toplane u samom centru koje rade na mazut, a još su i neispravne, pa puštaju oblake crnog dima.

Ostavite odgovor