Pocetna Društvo Fenomenalni doček uz Harisa

Fenomenalni doček uz Harisa

754
0
Podelite

Još jedan nezaboravan novogodišnji koncert na najpopularnijoj turističkoj destinaciji u zemlji. Slobodno se može reći da je to već tradicija kada je u pitanju spoj Zlatibora, najboljih pevača i ljubitelja ove planine. Na prepunom Kraljevom trgu, oko 25 000 ljudi, goste je zabavljao Haris DŽinović, a koncert je započeo pesmom „Ostariću“.

haris-dzinovic-zlatibor-2Sjajan glas i repertoar ovog pevača bez problema je zagrejao publiku. Svi igraju i pevaju zajedno sa Harisom. Malo Haris, malo publika, pa samo publika. I tako sve Harisove pesme (Dajte vina hoću lom, Kako mi nedostaješ, Poznaćeš me, Pariske kapije, Muštuluk, Odlaziš od mene, Laže mjesec, I tebe sam sit kafano…) i sjajna atmosfera do samog kraja koncerta. Publika je sa Harisom pevala punih 90 minuta. Tačno u ponoć, na binu su tradicionalno izašli trubači, orkestra Marka Gligorijevića, a u isto vreme planinu je obasjao fenomenalan vatromet.

vatromet-zlatiborPre koncerta, za najmlađe je odigrana predstava „Ovca Rozi u vozu se vozi“ nakon koje je Deda Mraz podelio deci slatkiše.

Turistička organizacija Zlatibor i opština Čajetina i naredna dva dana obradovaće goste planine, na istom mestu, na bini pored jezera koncert će 1. januara održati grupa Riblja čorba, a 2. je koncert Željka Joksimovića.

Ostavite odgovor