Pocetna Košarka Čačanin preuzeo užičku Slobodu

Čačanin preuzeo užičku Slobodu

789
0
Podelite

Novi trener košarkaša Slobode je čačanin Vladimir Lučić, umesto Mladena Šekularca, danas je i zvanično potvrđeno. Na kormilu košarkaša Slobode angažovan je na duži vremenski period. Posle više sezona provedenih u inostranstvu, bio je trener austrijske Arkadije i rumunske Konkordije, ovaj mladi stručnjak ponovo je u srpskoj košarci.

„Drago mi je što sam došao u klub sa velikom tradicijom, klub iza koga stoji velika armija navijača i klub koji je dosta dao srpskoj i jugoslovenskoj košarci. Brzo sam se dogovorio sa upravom i zadovoljan sam uslovima. Želimo da u ovoj sezoni stabilizujemo ekipu, a razmišljamo dugoročno. Jedino što znamo je da nas očekuje mukotrpan rad koji će sigurno na kraju doneti i pozitivne rezultate. Ja sam uvek optimista. U međuvremenu smo ostali bez dva ključna igrača, Cvetković koji je otišao u Kruševac i Jovanović koji je karijeru nastavio u Slogi iz Kraljeva. Ostali momci su tu i vredno treniraju“, rekao je Lučić.

„Hladno vreme nas ometa u nekom intezivnijem radu. Uglavnom radimo popodne kada se hala malo zagreje, ali sam zadovoljan. To su momci koje uglavnom poznajem, ima nekoliko zanimljvih talenata. Videćemo kako će to sve izgledati na terenu. U petak u Kragujevcu je prva utakmica u nastavku takmičenja. Radnički je dosta dobra i kvalitetna ekipa a mi idemo tamo da probamo da napravimo neko iznenađenje“, kaže novi trener Slobode Vladimir Lučić.

Ostavite odgovor