Pocetna Priboj Rukometaši Priboja „prete“ Obiliću

Rukometaši Priboja „prete“ Obiliću

3284
0
Podelite

Rukometaši Priboja, jesenas su, nakon lošeg starta, igrali odlično od kada je posle 4. kola na kormilo ove ekipe došao Slobodan Jokanović, izuzetan rukometni strateg. Priboj je na deobi petog mesta sa beogradskim Sinđelićem, a iako zaostaju šest, odnosno pet bodova za Obilićem i Mokrom Gorom, Pribojci se ne predaju i sebi za cilj postavili su plasman u sam vrh tabele. Ovo pogotovu, ako se dobro pripreme i ukoliko već u prvom kolu pobede u Priboju lidera Obilića iz Beograda i ukoliko iskoriste jednu više utakmicu pred svojim navijačima već u trećem i četvrtom kolu prolećnog dela prvenstva.

“Zadovoljni smo učinkom i radom našeg trenera Slobodana Jokanovića. Cilj je vrh tabele, a ukoliko tako i ne bude, nećemo biti nezadovoljni. Uspeli smo da vratimo naše verne navijače u sportsku dvoranu, ubedljivo smo najgledaniji tim u srpskom rukometu”, kaže predsednik Priboja Dragomir Jole Minić.

Trener Slobodan Jokanović, miljenik navijača, takođe je pun optimizma.

“Ceo grad je uz nas, gleda nas i bodri i po dve hiljade naših vrlo bučnih navijača. Ukoliko nam se pruži i najmanja šansa za plasman među dve prve ekipe, učinićemo sve da to iskoristimo. Napravićemo dobre pripreme, odigrati desetak jačih utakmica i valjda je sada svima jasno da se o plasmanu u vrhu tabele Priboj itekako pita”, kaže Jokanović.

Ostavite odgovor