Pocetna Društvo Odbornici o kreditnom zaduženju grada

Odbornici o kreditnom zaduženju grada

852
0
Podelite

Na dnevnom redu desete sednice Gradske skupštine Užica koja je zakazana za utorak 17. januar ove godine naći će se predlog o kreditnom zaduženju Grada od 200 miliona dinara za finansiranje kapitalnih projekata među kojima Fabrike vode na Cerovića brdu, puteva, vrtića, gasifikaciju i drugo.

Skupstina grada UEVladina komisija nedavno je odoborila prijem pet radnika-neposrednih izvršilaca na neodređeno vreme JKP „Bioktoš“ Užice. Broj radnika u užičkom komunalnom preduzeću biće povećan sa 229 na 234 zaposlena.  Izmenama odluke o maksimalnom broju zaposlenih u svim organizacionim oblicima u sistemu grada Užica broj radnika na neodređeno povećava se sa 1399 na 1404. Ovaj broj uglavnom obuhvata zaposlene u užičkim gradskim upravama, predškolskim ustanovama – vrtićima, ustanovama kulture, javnim preduzećima i radnike indirektnih korisnika budzetskih sredstava.  U skladu sa ovim promenama Gradsko veće je na sednici održanoj 11. januara utvrdilo predlog odluge koja će biti dostavljena skupštini grada Užica na usvajanje na sednici koja je zakazana za utorak.

Na dnevnom redu desete sednice Gradske skupštine Užica naći će se i predlog  odluke o prodaji parcele u Krčagovu, u blizini OŠ Slobodan Sekulić  za gradnju. Pred odbornicima će se naći i odluka o sprovođenju konkursa za izbor direktora „Bioktoša“ na čijem je čelu u v.d. stanju Goran Stanić.

Ostavite odgovor