Pocetna Politika Za Sašu Jankovića – do pobede svih nas

Za Sašu Jankovića – do pobede svih nas

3044
0
Podelite

Na štandu ispred Tržnog centra “Pariz” održana je promocija predsedničkog kandidata Grupe građana “Za Srbiju bez straha” Saše Jankovića. Koordinator Grupe građana Aleksandar Veselinović rekao je da je Saša Janković od zaštitnika građana stvorio instituciju koja je u proteklih deset godina jedina radila po Ustavu i zakonu i da je siguran da to Užičani prepoznaju.

– Predsednički izbori u Srbiji uvek su bili prekretnica u smeni vlasti i tako će biti i ovog puta. Siguran sam da će 2. aprila ili u drugom krugu 16. aprila pobedom Saše Jankovića Vučićev autokratski i diktatorski režim otići u istoriju i to na njene najtamnije stranice – rekao je Veselinović i pozvao građane da glasaju za Sašu Jankovića, jer se svojom nenametljivošću, stručnošću i profesionalnošu kao zaštitnik građana nametnuo kao pravi kandidat za predsednika.

Sasa Jankovic 2Predsednik užičkog odbora DS-a Jovan Marković rekao je da demokrate u punom kapacitetu i bez ikakvih kalkulacija podržavaju Sašu Jankovića koji se radeći za građane, držao principa koji su za poštovanje i da je imao snage i hrabrosti da se suprotstavi režimu koji je mnogo toga lošeg uradio u prethodnih pet godina.

– Smatramo daje Saša Janković podneo veliki teret boreći se za institucije ovog društva i građane Srbije. DS je u obavezi zbog svega što je bila u prošlosti da zajedno sa građanima stane na čelo kolone i podrži čoveka koji može da donese promene u državi – dodao je Marković.

Predizborna konvencija predsedničkog kandidata Grupe građana “Za Srbiju bez straha” Saše Jankovića biće održana u Užicu u nedelju 26. marta ove godine.

Ostavite odgovor