Pocetna Košarka Utakmica u Pirotu bez rezultatskog značaja

Utakmica u Pirotu bez rezultatskog značaja

824
0
Podelite

U subotu osmog aprila košarkaši Slobode u Pirotu igraju pretposlednju utakmicu u Drugoj muškoj košarkaškoj ligi. Ova utakmica je bez ikakvog rezultatskog značaja, ali to ne znači da će Užičani na put krenuti sa belom zastavom:

– Pirot nas je u prvom delu prvenstva pobedio u Velikom parku. Ovo je prilika da im se revanširamo i iskupimo za bolan poraz koji smo doživeli na domaćem terenu. Iako utakmica nema nekog rezultatskog značaja, ni za njih, ni za nas, daćemo sve od sebe da završimo sezonu sa što boljim rezultatom. – obećao je mladi Petar Milčanović.

KK Sloboda Pirot KZNDva kola pre kraja prvenstva košarkaši Slobode zauzimaju sedmu poziciju na tabeli sa 37 sedam osvojenih bodova, dok je njihov protivnik  Pirot na šestoj poziciji sa 39 bodova. Trener Vladimir Lučić zna da ih čeka teška utakmica u gradu koji voli košarku i maksimalno bodri svoj tim:

– Za razliku od nas koji smo imali dosta problema u prelaznom roku, neki bitni igrači su nas napustili, oni nisu menjali igrački sastav. Sama ta činjenica govori da su u prednosti. A ja bih naveo još jedan razlog što je to gostovanje izuzetno teško. Čeka nas put dug 330 km tako da će igrači verovatno biti malo i umorni. Ne tražim alibi svakako. Mi na put krećemo rasterećeni, idemo da probamo da odigramo jednu korektnu utakmicu i ako nam se ukaže šansa da napravimo iznenađenje. Nećemo se unapred predavati i mi imamo svoje adute koje ćemo na pravi način pokušati da iskoristimo. Daćemo svoj maksimum pa ko bude bolji pobediće u Pirotu.

Utakmica u Pirotu igra se u subotu, 8. aprila u 19,30 časova.

Ostavite odgovor