Pocetna Politika Nećemo Cecu, Užice je grad kulture

Nećemo Cecu, Užice je grad kulture

13088
1
Podelite

Četvrti dan protesta nezadovoljnih građana Užica rezultatom predsedičkih izbora, počeo je okupljanjem na Trgu partizana. Nakon toga počela je šetnja, sad već utvrđenom maršutom.

Okupljeni građani su se zaustavili ispred Gradske kuće gde su minutom ćutanja odali poštu nesrećno nastradalim građanima u saobraćajnoj nesreći kod Braneškog polja, zbog čega je u opštini Čajetina danas proglašen Dan žalosti.

Protesti cetvrti dan 6Jedna od glavnih tema protestanata večeras je bila informacija u javnosti o „iznenadnom“ otkazivanju oglašivača u dnevnom listu „Danas“ zbog čega je doveden u pitanje njegov opstanak.

„Ovaj dnevni list je jedini koji je prenosio i informisao realno stanju u gradu i državi“, rekla je Milica koja je pozvala sugrađane da podrže ove novine kupovinom kako bi Srbiju spasili od medijskog mraka.

Da je situaciju u listu „Danas“ ozbiljna govori i najava da će sledeći broj izaći u crno-belom izdanju zbog troškova.

Protesti cetvrti dan 5Protestanti su se uz bubnjeve, pištaljke i uzvike parola prošetali centrom gradu, zadržavši se ispred gimnazije uz povike „Probudite se za vaše bolje sutra“ i ispred Gradskog kulturnog centra uz parolu „Nećemo Cecu, Užice je grad kulture“.

Šetnja organizovanom rutom završila se standardno na trgu, ispred prostorija SNS-a uz povike „Av, av, av, av…“ gde im se pridružilo i četiri-pet nezadovoljnih kučića.

Okupljanje i protestna šetnja se nastavlja od sutra u 19 časova na Gradskom trgu.

1 komentar

  1. nećemo Cecu mafijašicu sa odvratnim pesmamu turbo folk,Njen oklopljeni zamak čuvaju crni džipovi sa debelovratim i obrijanim telohraniteljima

Ostavite odgovor