Pocetna Srbija Podrška listu Danas

Podrška listu Danas

1215
0
Podelite

Ovih dana, na društvenim mrežama, pojavila se dobronamerna informacija iz Redakciji Danasa nepoznatih izvora, da je naš list pred gašenjem zbog masovog otkazivanja oglasa, sa pozivom čitaocima da kupovinom novina i donacijama pomognu opstanak lista.

Istina je da Danas nikada nije bio miljenik političko-finansijskih centara moći. Naš glavni oslonac uvek su bili čitaoci, odnosno onaj deo javnosti kojem je stalo do istinitog objektivnog informisanja.

Svaki put kad u javnosti narasta talas kritičkog mišljenja kao vid otpora političko-medijskim manipulacijama, čuje se glas podrške našem listu. To potvrđuje i ovih dana, na društvenim mrežama, iskazana zabrinutost za sudbinu Danasa.

Tačno je da smo u poslednjih godinu dana ostali bez mnogih oglasa, bez ikakvih ekonomsko-poslovnih razloga. Zato se Danas, u godini kada će navršiti 20 godina postojanja, i obratio za pomoć svom glavnom osloncu – čitaocima. Osećamo se ponosni što je taj poziv naišao na odjek i zahvaljujemo svima koji nas podržavaju i koji su spremni da pomognu, kaže se u saopštenju redakcije liata „Danas“.

Ostavite odgovor