Pocetna Društvo Fudbalski asovi igraju za decu

Fudbalski asovi igraju za decu

1036
0
Podelite

Na Gradskom stadionu u Užicu, u subotu, 15. Aprila, biće odigrana humanitarna fudbalska utakmica „Asovi za decu“.

Inicijator utakmice je Jovan Simić, uz organizatore – EXIT fondaciju, Grad Užice, Udruženje „Roditelj“ i humanitarnog aktivistu, Zorana Milovanovića iz Užica. Novac od prodaje karate biće uložen u nabavku savremenog UZ aparata, sa dve sonde,  za Regionalni centar za vantelesnu oplodnju pri Opštoj bolnici u Užicu.

fudbalski asovi1

Publika će u subotu uživati u igri pedeset velikih asova fudbala koji će biti podeljeni u dve ekipe, koje će predvoditi proslavljeni treneri Milovan Rajevac i Radovan Ćurčić.

U timovima će biti igrači poput Ljubinka Drulovića, Radiše Ilića, Laneta Jovanovića, Milivoja Vitakića, Damira Kahrimana, Darka Belojevića, Filipa Kasalice, Zorana Njeguša, Željka Berića, braće Čančarević, Hajrudina Rovčanina, Milojka Pivljakovića, Ivice Jarakovića i mnogih drugih. Ekipe će biti pomešane, a igrači će se menjati na poluvremenu.

fudbalski asoviJovan Simić, inicijator događaja koji takođe potiče iz užičkog kraja, rekao je za Radio Užice da je cilj nadmašiti uspeh koji je postignut prošle godine humanitarnom utakmicom, koja je na Partizanovom stadionu u Beogradu okupila fudbalske legende.

„Cilj nam je da to nadmašimo, jer Užice je fudbalski grad. Humanost je izlizan pojam. Ovo što radimo je kućno vaspitanje – ono što nosite iz kuće i što bi svako od nas trebalo da nauči svoju decu. To je ono što je pristojno i normalno.“

Cena karata za tribinu „Jug“ je 100 dinara, a za „Istok“ i „Zapad“ 200 dinara.

Karte u pretprodaji se mogu kupiti u kafeu Gradska, restoranu Ćira, Dabliner pabu, trafici Bodeal i knjižari Vulkan.

Karte u pretprodaji je moguće kupiti i na Zlatiboru – u restoranu Koliba kod Milunke i u kafeu Mont. U Čajetini se prodaju u kafeu Oaza, a u Požegi u kafeu Terco.

Na dan utakmice karte se mogu kupiti na biletarnici Gradskog stadiona i na štandu kod AIK banke u Užicu.

Ostavite odgovor