Pocetna Društvo Za decu i omladinu Sevojna

Za decu i omladinu Sevojna

1864
0
Podelite

Za dobre stvari potrebno je samo malo volje i ljubavi. Da je to zaista tako dokaz je i nedavno pokrenuta akcija OŠ “Aleksa Dejović”, KK Play Off-a, SU Sevojna, Gradske Opštine Sevojno da se renoviaraju sportski tereni u Sevojnu koji se nalaze u školsko dvorištu OŠ Aleksa Dejović. Firma “Komex doo” iz Beograda će izvoditi radove, a za sanaciju i presvlačenje košarkaškog terena treba prikupiti 4232 evra, dok je za presvlačenje rukometnog potvrebno 7360 evra. Ovom akcijom pokušavamo da sakupimo novac kako bi obnovili igrališta kaže za Infoeru Duško Mićić, košarkaški trener u Plej offu.

sevojno tereni3

– Ti tereni su jedini uslovni tereni za bavljenje sporta u Sevojnu. Tereni imaju dotrajalu podlogu koja je zadnji put presvučena pre 20 godina. Razne pukotine, udubljenja i ostale deformacije su zrele za obnovu. Direktor škole Vlade Živanović i ja ispred KK Plej off Sevojno, uz podršku odgovornih u gradskoj opštini Sevojno, došli smo na ideju da organizujemo razne manifestacije kako bismo renovirali terene i tako omogućili da bezbednost učesnika bude na navišem niovu. Time ćemo povećati i broj dece  koja će da se bave sportom ali i onih koji će se rekreairati.

sevojno tereni4

Mićić podseća i da su prošle godine u saradnji sa Udruženjem „Radomir Rašo Mutavdžić“ na fudbalskom terenu postavljene tribine. Ove godine su rekonstruisali i obnovili koševe na košarkaškom terenu. Još treba srediti prostor oko terena i da se prikupi novac za presvlačenje terena.

sevojno tereni5

-Novac prikupljamo isključivo na dobrotvornoj bazi, sa raznim firmama i privatnim licima koji žive u inostranstu. Već su na račun Sportskog udruženja Sevojno stigle neke donacije. Planiramo i da organizujemo humanitarni koncert u Radničkom domu u Sevojunu, kao i da napravimo susret generacije košarkaša Plje offa i veterana Sevojna. Krenuli smo iz ljubavi i srcem ovu akciju, nemamo rok do kada treba da je privedemo kraju, ali ja se iskreno nadam da postoje ljudi dobre volje koji će nam pomoći da ovu akciju odradimo do kraja. Deca i omladina Sevojna će za to biti beskrajno zahvalna.

 

Ostavite odgovor