Pocetna Čajetina Zorani Mihajlović krivična prijava za klevetu

Zorani Mihajlović krivična prijava za klevetu

841
0
Podelite
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/)

Nakon što su Zlatiborci protestovali ispred Vlade Srbije, a ministarka Zorana Mihajlović izjavila da nije  podneta kompletna dokumentacija za izgradnju gondole na Zlatiboru, predsednik Opštine Čajetina saopštenjem, u kojem se navodi:

(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/)
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/)

“Vođa antisrpskog lobija u Srbiji i ministarka opšte prakse u Vučićevim vladama od 2012. naovamo samo je potvrdila ono što je portal jednog od Vučićevih glavnih medijskih atentatora „predvideo“ pre dva dana – posle hapšenja koje mi najavljuju već skoro godinu dana, izgleda da sam, na kraju, ipak osuđen na streljanje –to je Stamatovićev stav povodom, kako navodi “gnusnih optužbi ministarke građevinarstva Zorane Mihajlović, očigledno prouzrokovanih jučerašnjim dostojanstvenim protestom Zlatiboraca ispred Vlade Srbije”.

(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/)
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/)

Bezobrazluk i drskost ove ministarke za sve i svašta koja se javno hvali da je “zapadni igrač”, nema granice: ona se Zlatiborcima smeje u lice i kaže da možemo da ležimo ispred ministarstva, ali ona neće da potpiše dozvolu. Kao da je pečat za dozvolu ponela iz rodne Tuzle, kao da ga je od nekoga dobila u amanet, ona veruje da je će sto puta ponovljena laž da postane istina. Ali, Zlatiborci njoj i njenom šefu nisu poverovali ni na poslednjim izborima gde su naprednjačke kabadahije i raspikuće doživele ponižavajući poraz. Otuda njena osvetoljubiva hajka na nas koji tražimo svoje pravo na rad, braneći svoju dedovinu I očevinu, državnu zemlju od naprednjačkih uzurpatora.”

(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/)
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/)

Stamatović  je izrazio očekivanje da će se, “zbog par iskopanih rupa na državnoj zemlji, naći na optuženičkoj klupi zajedno sa Malim, muftijom Zukorlićem i braćom Vučić, jer sve što su oni radili, bolje rečeno, rušili radili su bez ikakve dozvole, ali I bez obraza”.

Stamatović je rekao da se “tvrdnjom da na Zlatiboru caruje “organizovani kriminal” i da će to ona sprečiti formiranjem naprednjačkog rezervata “Park prirode”, Vučićev rećim potpuno razotkrio”.

“Posle ovoga, nema nazad! Mi idemo napred I izgradićemo svoju gondolu I sačuvati našu zemlju, a raspikuće neka čine što je njihovo. Što reče sveti mučenik Vukašin pred klanje: Vi, djeco, samo radite svoj posao!” – rekao je Stamatović, najavljujući protiv Mihajlovićeve krivičnu prijavu za klevetu.

 

 

Ostavite odgovor