Pocetna Košarka Otvoren renoviran košarkaški teren Nikola Otašević

Otvoren renoviran košarkaški teren Nikola Otašević

2024
0
Podelite

Na Senjaku, u ulici Miloša Obrenovića, danas je, u okviru akcije Kompanije Mozzart „Sto terena za jednu igru“, svečano otvoren renovirani košarkaški teren nazvan po Nikoli Otaševiću, plejmekeru sa inostranom karijerom.

Svečanom otvaranju prisustvovao je i Nikola:

-Uvek je lepo predstavljati svoj grad, to je poseban osećaj. Velika mi je čast što je ovaj renovirani teren dobio moje ime i presrećan sam što mogu da budem inspiracija budućim generacija koje će se baviti, možda ne košarkom, već sportom uopšte.

Senjak kosarka 3Sonja Savić, PR menadžer Komapinije Mozzart je podsetila da njihova akcija traje već dve godine:

-Obnovili smo 38 terena širom Srbije. Ovo je prvi teren koji smo obnovili u Užicu. Užice je košarkaški grad, sportski grad, a naša akcija je ovog puta vezana za košarku. Naš cilj je popularizacija sporta širom Srbije.-

Senjak kosarka 9Otvaranju je prisustvovalo veliki broj posetilaca, a Kompanija Mozzart priredila je brojna iznenađenja, među kojima je i takmičenje u šutiranju trojki. Broj obnovljenih terena će se u narednom periodu povećavati, a pored Užica, Beograda, Pirtoa, Vrbasa, Zrenjanina, Niša, Novog Sada, Rume, Kraljeva, Kragujevca, Zaječara, Bačke Palanke, Obrenovca, Preševa, Kovina, Vrnjačke Banje, Prijepolja, Feketića, Mačvanske Mitrovice, Šapca, Valjeva Pribojske banje, na red će doći i mnogi drugi gradovi širom Srbije do konačnog broja 100.


Ostavite odgovor