Pocetna Požega Islanđani novi sponzor RK Sloga

Islanđani novi sponzor RK Sloga

3221
0
Podelite

Rukometaši Sloge su na izbornoj Skupštini, uz novo ime dobili i nove organe upravljanja. Klub će se ubuduće zvati RK Sloga ZMART Force, a novi upravni odbor imaće 11 članova, od toga četiri iz redova novog sponzora, islandske firme ZMART Force. Dosadašnji predsednik Dejan Stojčić ostaje na čelu klub, dok je za potpredsednika izabran Srđan Spasojević, predstavnik srpskog ogranka islandske kompanije. Članovi UO su Sigurdur Arnarson, vlasnik kompanije Zmart Force, Miloš Milović, Branko Nikolić, Boban Markićević, Aleksandar Stojčić, Ilija Božić. Imena preostala tri člana biće uskoro poznata i to dva sa Islanda i jedan predstavnik belgijske kompanije „Carmeuse“. Za sekretara kluba imenovan je Miroslav Tamburić, dok su u Nadzornom odboru Branko Filipović, Saša Jovičić i Zoran Vujović.

Sloga Islandjani 1U ime novog sponzora kluba, kompanije ZMART Force, prisutnima se obratio Srđan Spasojević, novoizabrani potpredsednik UO, istakavši da ljudi iz kompanije sa Islanda žele da ovaj klub dovedu na jedan viši nivo. To podrazumeva i određene promene u načinu brendiranja, medijske prisutnosti, itd… U takmičarskom smislu to znači konstantan uspon u okvirima srpskog rukometa, ali i postepeni iskorak i van granica zemlje. Sve to će se raditi planski, sa određenim rokovima.

Sloga Islandjani 2Predsednik UO Dejan Stojčić, u svom obraćanju članovima Skupštine, izrazio je zadovoljstvo  na ostvarenoj saradnji sa islandskom kompanijom ZMART Force i zahvalio novim članovima sponzorskog pula na prepoznavanju RK Sloga kao partnera u narednom periodu.

Na Skupštini je predstavljen i novi dres kluba. Boje i dalje ostaju iste, plavo – bele, a na dresu su ispisana imena sponzora, na prednjoj i na leđnoj strani. Prvo zvanično predstavljanje novog dresa biće u sredu 7. juna, na polufinalu kUP-a Srbije, u Gornjem Milanovcu, sa ekipom beogradske Crvene Zvezde. Utakmiča počinje u 20,30 a Uprava kluba je obezbedila i besplatan prevoz za navijače.

Ostavite odgovor