Pocetna Čajetina Stamatović: Vučić je sinoć priznao da me on lično progoni!

Stamatović: Vučić je sinoć priznao da me on lično progoni!

1045
0
Podelite

Predsednik Opštine Čajetina odgovorio je na otvoreno pismo gradonačelnika Užica, Tihomira Petkovića:

Ko to mene politički, ali i fizički progoni, sam je sinoć, u intervjuu TV Pink, priznao moj glavni progonitelj, inače, ikona Tihomira Petkovića, no bez obzira na nebuloznu količinu ulizištva i komičnu tvrdnju da su “SNS i Vučić najsnažniji oslonac za Zapadnu Srbiju i tvorci istinskog razvoja Zlatiborskog okruga”, sve je izvesnije da će Tihomira “Preletačevića” sa političke scene pomesti upravo njegov glavni poster! – odgovorio je predsednik opštine Čajetina i prvi čovek Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović na tzv. otvoreno pismo gradonačenika Užica, u kome je oljagao Stamatovića da, navodno, preti Užičanima da će im zabraniti da koriste pijaću vodu sa Sušičkih vrela, kao i da je inicijativom za privođenje komercijalnoj nameni aerodroma “Ponikve”, navodno, hteo da “ponizi Užičane”.

– U istom danu, u združenom kriminalnom poduhvatu medijskog linča, na slobodne Zlatiborce i moju malenkost, okomili su se, bujicom kleveta, uvreda i laži, i glavni poster Srbije i jedan od onih što izviruju iza postera. Ne sme kukavni Petković da prizna kako mu je njegov obožavani poster kome duguje svoje političko vaskrsnuće natrljao uši i naredio da uđe u obračun sa mnom ne bi li sačuvao vlastitu političku “glavu”, pa zato ispaljuje rafale tipa “Stamatović je seoski mudrac zahvaćen ozbiljnim političkim besnilom”. Misli, valjda, da će me time uvrediti, a ja se, baš naprotiv, ponosim time što sam iz sela Sirogojno, sa Zlatibora, što sam školu završio u Užicu, kao jedan od boljih đaka, što sam bio običan radnik, ali i time da nikada nisam hteo da kupim fakultetsku diplomu, kao Petkovićevi naprednjački šefovi, lažni masteri, magistri i doktori nauka – kazao je Stamatović.

– Ne može Tihomir da se otrezni od činjenice da sam, u aprilu, na Zlatiboru, osvojio tri puta više glasova od njegove bogohulne ikone, što sam i u Užicu, bez stranke i ozbiljne kampanje, uzeo sedam hiljada glasova. Zato Petkovića “sve rane njegovog postera bole”, pa iz čiste zavisti i zlobe, svoje i svoga glavnog postera i njihove ministarke za sve i svašta, mazohistički seiri nad saznanjem da, zbog odluke beogradskog nenarodnog režima, ne možemo da gradimo zlatiborsku gondolu. Ali, možda se “kolo sreće” preokrene već od prekosutra kada Ministarstvu građevinarstva ističe rok da odgovori na zahtev opštine Čajetina u vezi sa dokumentacijom koju je “Beograd na vodi” dostavio ili nije dostavio, pa je, za razliku od nas Zlatiboraca, ekspresno dobio sve potrebne dozvole – objasnio je Milan Stamatović.

Ostavite odgovor