Pocetna Društvo URT RFactor Liga- prijavljeni profesionalci, amateri, saobraćajci…

URT RFactor Liga- prijavljeni profesionalci, amateri, saobraćajci…

3007
0
Podelite

Užice reli tim, u subotu I nedelju u prostorijama Omladinskog kluba u Gradskom kulturnom centru, uz podršku Grada Užica, organizuje takmičenje u virtuelnoj vožnji na simulatorima- URT RFactor Liga.

Konačna lista učesnika biće istaknuta na ulazu u Omladinski klub u subotu, 4. novembra od 17 časova, a takmičenje počinje od 18 časova.

Do sada, na listi prijavljenih su profesionalni vozači, sportisti, članovi takmičarskih timova u autosportskim takmičenjima, ljubitelji i fanovi autosporta, mladi koji žele da se oprobaju na simulatorima vožnje, a nemaju iskustva sa vožnjom, a  poseban takmičarski  tim sa specijalno dizajniranim vozilima čini lista prijavljenih devojaka.

Učešće na takmičenju najavila je i ekipa Policijske uprave Užice, pripadnici  saobraćajne policije koja će na ovaj način, svojim primerom akcentovati segment bezbednosti u saobraćaju.

Kvalifikacije se, nakon prvog trkačkog dana, nastavljaju i u nedelju 5. novembra od 14 časova, a zatim u istim terminima, svakog vikenda do kraja novembra, kada će se i znati pobednik novembarske Lige.

Decembarska liga, takođe se nastavlja u istom ritmu i istim terminima,  a Šampiona lige odlučuje takmičenje 13. i 14. januara.

Ostavite odgovor