Pocetna Ivanjica Odbojkašice Jedinstva u Ivanjici na mini pripremama

Odbojkašice Jedinstva u Ivanjici na mini pripremama

3714
0
Podelite

Posle završenog prvog dela sezone odbojkašice Jedinstva su sa 13 osvojenih bodova zauzele deveto mesto na tabili Prve lige Srbije, sa dobrim izgledima ne samo da izbore opstanak već i da se nađu negde na sredini tabele. Mlada i perspektivna ekipa, predvođena sa klupe isto tako mladim i perspepektivnim trenerom Ivanom Bučevcom, od ponedeljka se nalazi na mini pripremama u Ivanjici.

– Smešteni smo u hotelu Park u Ivanjici, gde zaista imamo idealne uslove za rad i naporne treninge. Ekipa je na okupu, što se kaže dišemo timski, a to je u ovom trenutku i najvažnje. Ostajemo do petka i vraćamo se nazad, a razlog zašto smo samo na mini pripremama je čisto tehničke prirode. Trebalo je da idemo na Memorijalni turnir u Gradačac, ali su oni promenili termn odigravanja, pa smo mi zbog toga skratitili naše pripreme. U svako slučaju zadovoljan sam načinom kako sve ovo u Ivanjici za sada funkcioniše, kaže trener Bučevac.

Plan je da se odradi bazički deo fizičkih priprema u Ivanjici sa treninzima u teretani i hali, kako bi narednu nedelju intezivirali pred nastavak sezone.

– Ovde su sve devojke koje imam na spisku, uz četiri nove. Imamo tri devojke koje su se prvom timu priključili iz OK Forma, a to su Aleksandra Lazić (2002. God. 190 cm, bloker), Ivana Vukotić 2001. God. 190 cm, bloker) i Nevena Zečević (2000 god. 181 cm, dizač), a tu je i Milena Dobrić iz Smedereva ( 1999. god. Primač). Ona nema status pojačanja, više je neka perspektiva i budućnost. I one su se lepo uklopile sa prvim timo, prezadovoljan je trener.

Odbojkašice prvenstvo nastavljaju 19. januara kada im u goste dolazi OK Beograd.

Ostavite odgovor