Pocetna Odbojka Preko Loznice do Prve lige

Preko Loznice do Prve lige

1633
0
Podelite

Odbojkaši Užica se trenutno nalaze na trećem mestu tabele Prve B lige, iza prvoplasirane Loznice i drugoplasiranog Novog Sada. Ekipa Loznice je najvernovatnije već u višem rangu, dok se Užičani sa Novim Sadom bore za osvajanje druge pozicije na tabeli, koja takođe donosi viši rang. U subotu u 19 časova odbojkaši dočekuje Loznicu u Velikom parku i ova utakmica može biti odlučujuća u želji da se ponovi istorijski uspeh od pre četiri godine.

Kapiten Nemanja Lazić kaže da je ekipa spremna za ono što je čeka.

– Dobro smo se pripremili za ovu utakmicu i mislim da će naši sugrađani imati priliku da uživaju u vrhunskoj odbojkaškoj predstavi. U prvom delu smo izgubili na njihovom terenu sa 3:2, posle borbe koja je trajala čitavih 150 minuta. Imali smo i tada dobru priliku da pobedimo, ali naša ekipa je mlada i neiskusan pa je došlo do pada koncentracije. Loznica u svojim redovima ima čak pet igrača koji su igrali u Superligi, dosta su stariji od nas, ali ja verujem u našu ekipu. Siguran sam da uz podršku navijača možemo stići do važne pobede, kaže kapiten.

Odbojkasi Uzice 6Odbojakši po prvi put u svojim redovima imaju i dva igrača koji nisu iz Užica.

– Imamo dva igrača koji su došli u naš tim, to su Gligor Popović iz Čačka i Ognjen Betić koji je iz Podgorice. Zaista su se uklopili u naš tim i stvarno su nam veliko pojačanje.

Užičani imaju u svojim redovima još jedno pojačanje, a to je bivši igrač ovog kluba Bane Nenadić koji je od Nove godine ponovo u svom matičnom klubu.

– Zadovoljstvo mi je što sam u svom klubu. Iako sam na žalost ovde zbog povrede, trudiću se da pomognem koliko mogu da se vratimo u Prvu ligu. Nadam se da ćemo uspeti da mušku odbojku podignemo na jedan viši nivou, a ova utakmica je definitivno jedna od onih kada publika ima šta da vidi. Daćemo sve od sebe kako bismo na domaćem terenu slavili pobeda koja nas vodi ponovo u Prvu ligu.

Ostavite odgovor