Pocetna Fudbal Izostala realizacija

Izostala realizacija

5695
0
Podelite

U 17. kolu Prve B lige fudbaleri Slobode odigrali su nerešeno sa ekipom Bežanije 0:0.

Posle utakmice trener Slobode Goran Đukić je istakao da je zadovoljan igrom i rezultatom, obzirom da su na ovoj utakmici igrali bez četiri povređena igrača, bez igrača sa crvenim kartonom kao i sa igračima koji su još uvek van forme.

– Moram biti zadovoljan, jer smo ostavili Bežaniju ispod nas. Imali smo nekoliko izglednih prilika koje na žalost nismo realizovali, ali nismo ni primili gol. Igrali smo onako kako trenutno možemo da igramo. Imali smo neku fizionomiju igre, dobro smo se kretali obzirom da je teren bio jako težak za igru. Istrčali smo dobro čitavu utakmicu, a pitanje rešavanja nekih situacija je ustvari pitanje kvaliteta. To je nešto što se ne može promeniti preko noći. Nedostaje nam kontra, realizacija! Siguran sam da ćemo za nekliko kola sklopiti kvalitetniju ekipu, imaćemo više samopouzdranja, a time i veći kvalitet.

Kapiten Rade Glišović smatra da je odbrana bila dobra, a da je napad zakazao.

– Moramo da se borimo da u svakoj utakmici damo svoj maksimum. Jedino tako možemo doći do pobede.

Sloboda je trenutno na 10. mestu sa 19 poena. U narednom, 18. kolu Prve lige fudbaleri Slobode gostuju u Vranju ekipi Dinama u subotu, 24. marta u 14,30 časova.

Ostavite odgovor