Pocetna Društvo Sajam zapošljavanja u Užicu

Sajam zapošljavanja u Užicu

2200
0
Podelite
Sajam zapošljavanja 2017.

Nacionalna služba za zapošljavanje – filijala Užice organizuje Sajam zapošljavanja u petak, 30. marta od 11 do 13 časova, u Gradskom kulturnom centru u Užicu.

Na sajmu će učestvovati 28 poslodavaca iz Užica i okoline koji će ponuditi preko 150 slobodnih radnih mesta – za radnike metalurške, mašinske i elektro struke, diplomirane hemijske, mašinske i elektro inženjera i inženjera tehnologije tekstila i prehrambene tehnologije, inženjera arhitekture, CNC strugara, glodača i brusača i druge radnike metalske struke, ekonomske, trgovinske i komercijalne struke, vozača B, C i E kategorije u zemlji i u međunarodnom transportu.
Priliku da dođu do posla imaće i pekari, kuvari, poslastičari, radnici na preradi voća i povrća, konobari i šankeri, radnici građevinske struke od diplomiranog inženjera građevine, preko zidara, tesara, armirača, bravara i montera, zatim agenti prodaje životnih i neživotnih osiguranja i bankarskih usluga, socijalni radnici, medicinske sestre-vaspitači i diplomirani vaspitači.

Sajam zapošljavanja omogućava direktan kontakt nezaposlenih lica i poslodavaca. Nezaposleni imaju priliku da se predstave poslodavcima, iznesu svoje profesionalne karakteristike, informišu se o uslovima zaposlenja i predaju svoje radne biografije za veći broj slobodnih radnih mesta. Poslodavci, sa druge strane, imaju mogućnost da upoznaju potencijalne kandidate i prikupe veći broj radnih biografija.

Ostavite odgovor