Pocetna Košarka Šampionsko slavlje u Velikom parku

Šampionsko slavlje u Velikom parku

806
0
Podelite
dav

U poslednjoj utakmici Druge muške Košarkaške lige Srbije košarkaši Slobode savladali su na svom terenu ekipu Pirota rezultatom 97:81 (22:23, 17:26, 31:9, 27:23).

Poene za Slobodu postigli su Simić 27, Trajković 9, Anđić 2, Žunić 7, Miličević 3, Otašević 6, Pajević 5, Ilić 8, Marić 6, Krstić 2, Ćubić 4 i Radić 18.

Bez ikakvog rezultatskog značaja utakmica sa Pirotom bila je samo prilika za Užičane da se pobedom oproste od ovogodišnjeg takmičenja i još jednom jasno pokažu potpunu dominaciju u ligi.

Posle utakmice i primljenog šampionskog pehara i medalja koje im je u ime KSS uručio Zoran Maksimović, trener Vladimir Lučić je naglasio:

– Mi smo malo ranije izgleda sve ovo proslavili i rezultat toga je malo opuštanje u prvom poluvremenu. Probao sam da dam šansu mladim igračima, ali nije to išlo. Treću četvrtinu smo dobili sa 22 razlike, postavili stvari na svoje mesto i završili sezonu sa tri poraza što odavno neka ekipa u B ligi nije uradila. Kroz celu ligu smo odigrali dominantno, pošteno i sasvim zasluženo ušli u viši rang. Zahvalio bih se publici, svim sponzorima, vama novinarima, i svima koji su na bilo koji način doprineli ovom našem slavlju. Predstoji mali odmor, a potom odmah krećemo sa stvaranjem ekipe za elitno takmičenje.

Ostavite odgovor