Pocetna Ekonomija Posao za bivše radnike “Handy” radnji

Posao za bivše radnike “Handy” radnji

1941
0
Podelite

Bivši radnici Handy radnji, njih oko 150, među kojima su i zaposleni u njihovom prodajnom objektu u Užicu, dobiće ponudu za zaposlenje u WinWin kompaniji koja broji preko 1.200 zaposlenih u preko 110 maloprodajnih objekata širom Srbije.

Ponuda će podrazumevati radno mesto u maloprodaji, sa fokusom na prodaji telefona, sklapanje ugovora sa telekomunikacionim kompanijama i predstavljanju benefita u vidu poklon kupona do 10.000 din- koja je jedinstvena ponuda WinWin-a za sklapanje ugovora sa gore pomenutim telekomunikacionim kompanijama.

Zahvaljujući svojoj stručnosti u ovoj oblasti omogućiće se nesmetano sklapanje ugovora svim budućim korisnicima, koji su na ovu vrstu usluge navikli i u Handy radnjama, a od sada isto mogu očekivati i u WinWin maloprodajnim objektima.

Na ovakav poslovni korak odlučeno je na obostrano zadovoljstvo Handy radnika i WinWin kompanije koja, obezbeđujući adekvatno zaposlenje bivšim Handy radnicima upotpunjuje svoj kadar stručnim licima čije će iskustvo doprineti zadovoljstvu svih WinWin kupaca.

Ostavite odgovor