Pocetna Društvo Dr Božović: O užičkoj transfuziji

Dr Božović: O užičkoj transfuziji

6898
4
Podelite

Povodom informacija u javnosti o Službi transfuzije Opšte bolnice Užice i smeni dr Radmile Smiljanić, direktor Zdravstvenog centra Užice je izjavio za Infoeru i “Vesti”:

“Po Statutu Zdravstvenog centra Užice niko od zaposlenih bez odobrenja direktora Zdravstvenog centra nema pravo da daje službena obaveštenja javnosti. Što se tiče užičke transfuzije iznose se netačne informacije u javnosti da neko gasi transtuziju.”

Direktor Božović ističe da je “potvrđeno da će Služba transfuzije ostati na istom nivou i da će nastaviti da radi sa posebnim osvrtom jer je Užice prepoznato da razvija kardiohirurgiju kao četvrti centar u Srbiji. Jedina razlika je što će se krv samo uzorkovati u Beogradu a da će se obrada raditi u Užicu, kao i da će sve ostale aktivnosti rada transfuzije i davalaštva ostati nepromenjene.”

4 Komentari

  1. Ovaj je prava slika vlasti i nazalost slika prosecnog glasaca. Zato desetine hiljada mladih, vrednih, pametnih, obrazovanih, sposobnih, postenih svake godine odlaze iz Srbije zauvek, a prosecna starost stanovnistva blizi se 45.

  2. Dr Božović je prvi potpisao i uputio dopis Ministarstvu sa zahtevom da se transfuzija u Užicu ne ugasi. Kako onda kaže da se iznose netačne informacije da neko gasi transfuziju?

  3. Covek kaze da mi trebamo da “Hladne glave” prihvatimo to da nista od navoda koji se ovih dana cuju samo u lokalnim medijima nije tacno. Uopste nije pricai o Dr. koja je otpustena i nosta narocito nije rekao. Sacuvaj boze sa ovom represom.

  4. Kakav glavonja lazljivi ljigavi sendvicarski. Bitno da njegov sin ima za moet i XXXX po Beogradu a ovamo smenjuje direktorku koja je casno i posteno obavljala svoj posao.

Ostavite odgovor