Pocetna Društvo Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

451
0
Podelite

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Odeljenje za stručno obrazovanje i obuku i Policijska uprava Užice uz podršku Misije OEBS-a u Srbiji, organizovali su danas promotivnu tribinu Dan otvorenih vrata za sve mlade koji su završili srednju školu, a zainteresovani su za konkurs koji je otvoren 20. juna za prijem polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici. Konkurs traje do 20. jula.

PU Tanja StarcevicTanja Starčević, pomoćnik komandira PU Užice i savetnik za profesionalno informisanje, podseća da će sa područja PU Užice biti deset polaznika obuke koja traje do godinu dana.

“Cilj današnje promotivne tribine je promocija policijske profesije, ali i informisanje kandidata o uslovima konkursa, o prijemnom ispitu, odnosno, o onome što naše kandidate najviše i interesuje, kao i šta ih očekuje tokom same obuke u Centru, ali i o njihovim obavezama i radnim zadacima posle završene obuke, odnosno, posle prijema u MUP”, rekla je Tanja Starčević. Po njenim rečima, za sada je odziv na konkurs sa područja PU Užice, zadovoljavajući, ali će tačan broj polaznika biti poznat za desetak dana kada konkurs bude završen.

Ostavite odgovor