Pocetna Nova Varoš Počinje “Zlatarfest”

Počinje “Zlatarfest”

1163
0
Podelite

U Novoj Varoši sve je spremno za „Zlatarfest“, turistčku manifestaciju ustanovljenu pre šest godina sa ciljem da promoviše potencijale celog zlatarskog kraja. Festival koji počinje u četvrtak 26. jula i traje sve do nedelje 29. jula, obeležiće bogat muzičko zabavni program uz učešće poznatih estradnih ličnosti.

Prve večeri na gradskom Trgu koncert će održati folk pevačica Dara Bubamara, naredno veče na istom mestu nastupiće Tropiko bend, dok će u subotu na binu izaći Tribute Bijelo Dugme. Posetioci će imati priliku i da uživaju u raznovrsnim kulturnim i sportskim sadržajima.

Zlatar fest 2018U Turističkoj organizaciji “ Zlatar” i Opštinskoj upravi očekuju da će predstojeći dani zabave i druženja privući veliki broj gostiju iz celog regiona te da će animirati i lokalno stanovništvo.

“Sa prilično skromni budžetom od oko 3,5 miliona dinara, ali ništa manje raznovrsnim i kvalitetnim sadržajima, pokušaćemo da nadmašimo nivo prošlogodišnjeg odnosno svih prethodnih festivala”, kaže ispred Organizacionog odbora Branko Pucarević, direktor Turističke organizacije Zlatar.

Turistička manifestacija „Zlatarfest“ i ove godine ima svoju uvertiru u vidu predfesta “Letnje zagrevanje”, tokom kojeg je odžano nekoliko koncerta.

Ostavite odgovor