Pocetna Kultura Mladi za malog Miodraga

Mladi za malog Miodraga

740
0
Podelite

Kancelarija za mlade i Neformalna grupa “Humanitera” organizuju humanitarni koncert u subotu, 22. septembra, kako bi prikupili pomoć za lečenje malog Miodraga Hadžimuratovića. Ovaj sedmogodišnji dečak ima problema sa vidom, a nakon prve uspešne operacije njemu je za dalje lečenje i preglede potrebno još 160.000 dinara.

“Miodragova porodica je u teškom materijalnom stanju, zbog čega smo mi odlučili da orgainzujemo ovaj humanitarni koncert. Želim da napomenem da je Miodrag pre operacije na jedno oko video 10, dok je na drugo oko mogao da vidi 15 odsto, ali se iz meseca u mesec taj procenat smanjivao. Očekujemo od institucija, preduzetnika ali sugrađana da kupovinom ulaznica i novčanim prilozima učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji”, kaže Srđan Nedeljković iz Kancelarije za mlade Užice.

Neformalnoj grupi “Humanitera” ovo nije prva ovakva akciju koju organizuju. Ovo im je treći humanitarni koncert, a uz to učestvovali su u aktivnostima u vezi sa Inkluzivnim parkom, igralištem u krugu kasarne u Krčagovo i drugim akcijama.

“Na ovom humanitarnom koncertu nastupiće poznata grupa “Bjesovi”, ali i nekoliko naših mladih, perspektivnih, lokalnih bendova. To su “Ispitni rok”, “Kratki s vremenom” i “Teorija zavere” iz Požege. Želim da pozovem naše sugrađane da učestvuju na ovom konceru, jer njihovo malo za Miodraga će biti mnogo”, kaže Danica Božović, članica Neformalne grupe “Humanitere”.

Koncert, na kome će se prikupljati pomoć za lečenje Miodraga Hadžimuratovića, biće održan 22. septembra u 20 časova, u Gradskom kulturnom centru Užice.

Ostavite odgovor