Pocetna Društvo Zlatiborska zimska sezona na Sajmu u Novom Sadu

Zlatiborska zimska sezona na Sajmu u Novom Sadu

769
0
Podelite

Nakon uspešne prezentacije u Sloveniji, Turistička organizacija Zlatibor je promotivne aktivnosti započela i na domaćem tržištu, nastupom na sajmu turizma u Novom Sadu. Prvog dana sajma, štand Zlatibora je po tradiciji u ovom gradu, privukao veliki broj znatiželjnih posetilaca.

Iako je njima turistička ponuda ove planine dobro poznata, interesovanje za zimovanje je bilo veliko. Na sajmu su pored ukupne turističke ponude Zlatibora, predstavljenje i pogodnosti za zimovanje, za rane rezervacije su mogući popusti i do 20% u zlatiborskim hotelima.

Zlatibor NS 2Štand Zlatibora posetio je državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Miroslav Knežević, koji je sa direktorom Turističke organizacije Zlatibor, Vladimirom Živanovićem, razgovarao o poboljšanju turističke infrastrukture u vodećem turističkom centru Srbije. Štand Zlatibora u okviru regije Zapadna Srbija posetio je i ambasador Belgije u Republici Srbiji, njegova ekselencija Leo D’Aes, kao i brojni predstavnici medija.

Ostavite odgovor