Pocetna Kultura Zajedno, svi zajedno

Zajedno, svi zajedno

1123
0
Podelite

Izložba crteža autora Nikole Radosavljevića “Zajedno, svi zajedno”, biće otvorena večeras u holu Osnovne škole “Aleksa Dejović” u Sevojnu.

Nikola će se na ovoj izložbi predstaviti crtežima koje će premijerno izložiti u Sevojnu, mestu gde je rođen i u školi u kojoj stekao osnovno obrazovanje, nastalim u periodu 2010-2015.

Za nekoliko meseci, sa samo 27 godina, Nikola će postati najmlađi doktor umetnosti u istoriji Beogradskog univerziteta, a njegov doktorska izložba “Hazarski rečnik” otvorena je pre desetak dana, tačnije, 27. septembra u holu Narodne biblioteke Srbije u Beogradu.

Postavka izložbe „Zajedno, svi zajedno“ je autorska selekcija radova nastalih u periodu od 2010. do 2015. godine. Prvi put predstavljeni publici upravo na ovoj izložbi, radovi su grupisani intuitivnim osećajem onoga što je meni u tom periodu od proteklih pet godina bilo jako važno.

Ova izloža je deo našeg projekta “Kružni tok Sevojno” koji po osnovu konkursa Gradske opštine Sevojno sprovodi naše udruženje, a za najveći deo organizacije ovog dela naših aktivnosti zadužena je potpredsednik udruženja, Mirjana Milićević.

Ostavite odgovor