Pocetna Društvo Otvoreno “Igralištance” u Krčagovu

Otvoreno “Igralištance” u Krčagovu

3265
0
Podelite

Jana Marković i Vasilije Matijević, predškolci Dečjeg vrtića Poletarac presecanjem vrpce otvorili su ”Igralištance” u krugu bivše kasarne u Krčagovu. Vasilije se zahvalio u ime svojih drugara gradonačelniku što je održao obećanje da zajedno sa Janom otvore igralište. A Jana je dodala da joj je velika čast što su presekli vrpcu i poklonili drugarima igralište.

Igralistance 1Početkom juna Fondacija Live Rich pokrenula je inicijativu da najmlađima donira igralište a predstavnici Grada Užica su to podržali i učestvovali u partnerstvu.

Tihomir Petkovic 4-Igralište je rezultat dobre saradnje Grada Užica i našeg Užičanina Dejana Stojića koji ima uspešan biznis u Americi, a sačuvao je ljubav pre svega prema užičkoj deci.Njegov predlog je da zajedno na ovoj lokaciji izgradimo igralište. Uložili smo po tri miliona dinara, a na predlog mladih ljudi iz njegovog tima nabavljena je oprema za igralište -rekao je gradonačelnik Tihomir Petković.

Igraliste 5Dejan Stojić rekao je da su deca srećna zato što vide šta je u redu, a to je i misija naše Live Rich fondacije.

-Mi smo mogli ovo sami da uradimo i grad je to mogao, ali smo zajedno uradili da bude bolje i lepše-istakao je Stojić.

Igralistance 2Najavljeno je da će ubuduće biti još ovakvih projekata a Marija Ždero, koordinator za projekte u Fondaciji koja je rođena Užičanka navela je da sada ovaj prostor ima novu vrednost.

-Naša ideja je da pozovemo i druge subjekte koji će želeti zajedno sa nama u partnerskom odnosu da radimo, jer ovaj grad zaslužuje da bude bolje mesto sa inspirativnijim uslovima za život i rad-zaključila je Ždero.

Ostavite odgovor