Pocetna Servisne informacije Zimski red vožnje

Zimski red vožnje

1768
0
Podelite

Od subote, 1. decembra biće aktivan zimski red vožnje na linijama koje su u sistemu javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika na teritoriji Grada Užica.

Kako je saopšeno iz Javnog preduzeća “Užice razvoj”, izmene se odnose na liniju 14: Užice AS – Jelova Gora, na kojoj će svi polasci koji su saobraćali do Prevedenih voda saobraćati do Jelove Gore, zatim na liniju 15: Užice AS – Turica – Sinjevac – Stapari – Ponikve, na kojoj će vozila saobraćati izmenjenom trasom, državnim putem preko Dubokog Potoka, Volujca, Jasika do naselja Ponikve i Stapari. Polasci Užice AS: radnim danima u 07:00 i 12:45, polasci Stapari škola: radnim danima u 08:00 i 13:15 časova. Takođe, izmene se odnose i na liniju 19: Ribar – Drežnik – Ravni, na kojoj će svi polasci koji su saobraćali do Ravanjskog polja saobraćati do naselja Ravni.

Iz “Užice razvoja” podsećaju da će zbog nastave u osnovnim školama na teritoriji grada Užica, u subotu, 1.decembra,  u sistemu javnog gradskog i prigradskog prevoza umesto subotnjeg reda vožnje, polasci na linijama saobraćati kao i radnim danima.

Ostavite odgovor