Pocetna Društvo Sve je spremno za doček

Sve je spremno za doček

1514
0
Podelite

Na trgovima, u restoranim, hotelima sve je spremno za doček Nove godine. U Užicu neće biti organizovanog dočeka, ali će većina Užičana boraviti u obližnjim turističkim centrima.

Za najbolji provod u novogodišnjoj noći pobrinuli su se hotelijeri i ugostitelji sa Zlatibora koji su u svojim objektima pripremili bogat program za doček Nove godine.

Hotel „Grand Tornik“ je za svoje goste pripremio bogat muzički program. U novogodišnjoj noći goste će zabavljati Miroslav Ilić i Mogul Bend, a 1.januara Miroslav Ilić i bend Sedmo nebo.

U hotelu „Palisad“ za doček nastupa Ana Kokić , možete biti deo novogodišnje atmosfere iako niste gost hotela , a za reprizu će se pobrinuti Bane Mojićević.

U hotelu „Mona“ za doček nastupa Mirna Raulović i Vivo bend.

I ostali hoteli su za svoje goste organizovali doček uz muzički program i svečanu večeru.

Prazničnu euforiju možete osetiti i u klubu „Alibi“ koji je od 28.12. do 05.01.2019. za sve goste pripremio nastupe poznatih pevača i DJ-eva.

U klubu „Vendome“ u novogodišnjoj noći goste zabavljaju Koce bend i DJ Arsa , a 03. decembra uživajte u nastupu Peđe Medenice.

U restoranu „Grand“ goste će zabavljati Aria bend , „Grand Iris Pub“ – Bojan Jevtić & Silver bend, a u „Grand“ klubu DJ Krčmar .

U restoranu apartmanskog kompleksa “Jelena Anžujska” za doček Nove godine goste će zabavljati bend “Bećari” i neizostavni trubači u ponoć. Cena karte je 4.720,00 dinara i uključuje ulaz i svečanu večeru.

Za vreme novogodišnjih praznika u kaficima će biti organizovane dnevne i večernje žurke.

Doček Nove godine biće organizovan i na otvorenom. Na Kraljevom trgu u centru Zlatibora svi posetioci planine uživaće u koncertu Dragane Mirković, a tradicionalno tačno u ponoć i u koncertu trubačkog orkestra.

Planine u užičkom kraju Zlatibor, Zlatar i Tara su pune gostiju, traži se i mesto više. Neki su već stigli za vikend, a gužve na putevima ka planinskim centrima, posebno Zlatiboru očekuju se i danas popodne.

Podelite
Prethodni članakSavladan i Metalac
Sledeći članakPraznični servis

Ostavite odgovor