Pocetna Fudbal Saša Mišković – novi trener Slobode

Saša Mišković – novi trener Slobode

3072
0
Podelite

Saša Mišković iz Osjeka, koji živi u Nemačkoj i koji ima UEFA PRO trenersku licencu novi je trener Fudbalskog kluba “Sloboda”. Kako je saopštio, njegova uloga u klubu biće više savetodavnog karaktera, jer će sa seniorskim igračima i dalje raditi trener Jovo Čučković.

Mišković je rekao da je poziv bio neočekivan, te da želi da njegova licenca bude na raspolaganju klubu. Dodaje da je dogovoreno da on bude podrška treneru, za koga smatra da ima velikog iskustva.

Dobra vest za FK “Sloboda” je to što je grad Užice odobrio budžet za potrebe kluba, rekao je predsednik Božidar Opačić.

“Očekujemo potvrdu te informacije, što će značiti da idemo u pozitivnom pravcu. Taj novac će nam mnogo značiti, jer ćemo ga trošiti namenski, a za to će biti otvoren račun u trezoru. U sledeću sezonu ućićemo mnogo jači”, rekao je Opačić.

U prolećnom delu ovog prvenstva seniorski tim zajedno će voditi Jovo Čučković i Saša Mišković, dok će o omladinskoj selekciji brinuti Goran Ćosić, a kadetskoj Zoran Ristanović. Trener pionirske i mlađe pionirske selekcije biće Dušan Pantelić, dok će njegov pomoćnik biti nekadašnji fudbaler “Slobode”  Slađan Nikolić. Trener golmana svih selekcija “Slobode” biće Veljko Simić, direktor mlađih selekcija profesor Milovan Mitić, a koordinatori omladinske škole fudbala Miloš Vitić i Jovan Radojičić.

Ostavite odgovor