Pocetna Košarka Tamišu naplatiti dug

Tamišu naplatiti dug

699
0
Podelite

Nakon utakmica u završnici Kupa Radivoja Koraćam timovi iz Košarkaške lige Srbije ponovo nastavljaju borbu u domaćem prvenstvu. Košarkaši Slobode u 21. kolu dočekuju ekipu Tamiša.

Mlada nada košarkaša Slobode Aleksa Ćubić ističe da su imali sasvim dovoljno vremena da se oporave od poraza u prethodnom kolu i spremno dočekaju ekipu Tamiša:

-Utakmica sa Dunavom bila je jako teška za nas. Imali smo pritisak jer smo bili svesni da nas ta pobeda sigurno vodi u Super ligu. Nadamo se da ćemo u narednim utakmicama uspeti da zabeležimo nekoliko pobeda i obezbedimo siguran plasman u Super ligu gde ćemo se sastati sa dosta jačim protivnicima. Ova prvenstvena desetodnevna pauza nam je dobro došla da se osvežimo ali i naporno radimo kako bi spremno dočekali Tamić u Velikom parku. Očekujem da će hala biti popunjena do poslednjeg mesta i da ćemo uz podršku naših vernih navijača uspeti da gostima „naplatimo“ dug i revanširamo se za minimalan poraz na njihovom terenu u prvom delu sezone.

Trener Vladimir Lučić podseća da su u Pančevu doživeli poraz bukvalno u dve sekunde do kraja utakmice:

-Voleo bih da se tako nešto ne ponovi. Tamo smo izgubili, mogu reći slobodno, jako nesretno i glupo. Dve sekudne pre kraja vodili smo sa pola koša, onda splet nekih čudnih okolnosti, lopta se obila ispod koša do njih, i mi smo doživeli poraz. –kaže Lučić i dodaje:

-Prvenstvenu pauzu smo iskoristili da se kompletiramo. Nedostaje nam samo Otašević, svi ostali su u stroju. Čeka nas u sedam dana tri utakmice, a mi se nadamo da ćemo već prvu meč loptu u utorak iskoristiti u Velikom parku. Nama realno treba još jedna pobeda od narednih šest utakmica, kako bismo mogli sa sigurnošću da tvrdimo da smo se plasirali u Super ligu. Iskoristio bih priliku da pozovem navijače da dođu u što većem broju i da nam pomognu da ostvarimo novu pobedu.-

Utakmica Sloboda- Tamiš igra se u utorak 19. februara u sportskoj dvorani Veliki park sa početkom od 18 časova.

Ostavite odgovor