Pocetna Politika Užički naprednjaci krenuli na miting podrške Vučiću 

Užički naprednjaci krenuli na miting podrške Vučiću 

2743
3
Podelite

Na miting “Budućnost Srbije” sa parkinga kod stadiona “Slobode”  danas je oko 10 časova put Beograda krenula kolona autobusa sa članovima i pristalicama Srpske napredne stranke i ostalih stranaka vladajuće koalicije u Užicu.

Predsednik užičkog odbora i gradonačelnik Užica  Tihomir Petković rekao je da će put Beograda krenuti 1500 Užičana kako bi dali podršku svojoj stranci i predsedniku Vučiću.

-Idemo organizovano u trideset autobusa sa željom da pokažemo građanima Srbije da smo snaga i da naš predsednik ima ovako veliku podršku građana. Verujemo da će skup u Beogradu biti veličanstven i želimo da poručimo da stojimo iza politike predsednika  i duboko verujemo u nju i da iako svi drugi imaju pravo na svoje mišljenje pokazaćemo mirnim skupom na koji način se treba boriti za Srbiju “ – naveo je Petković i dodao da ne očekuje “prepreke” na putu do prestonice uz obrazloženje da “ne vidi šta bi to dobro donelo onome ko bi ih postavio”.

Na pitanje novinara u vezi izostanka sa radnog mesta zaposlenih u javnom sektoru, državnih službenika od rukovodilaca sa kojima su razgovarali kod Stadiona rečeno im  je da su  zaposleni  uzeli slobodan dan kako bi išli na skup u Beogradu.

U autobuse  raznih prevoznika iz užičkog kraja aktivisti su u okviru priprema za put iz Užica unosili pripremljene sendviče, sokove i vodu. Na autobusima su bile ispisane parole “Užice za Vučića” kao  i lokacija parkinga u Beogradu, a mnogi su pravili selfije kod vozila za uspomenu na ovaj dan.

Prilikom formiranja i kretanja kolone autobusa kod  stadiona “Slobode” akivisti gradjanskog protesta raširili su transparent “Jedan od pet miliona” kod restorana “Ćira”  želeći na ovaj način pošalju poruku i požele vladajućem SNS-u i njegovom predsedniku srećan i odlazak i sa vlasti.

Miting “Budućnost” Srbije počinje u Beogradu danas u 18 časova, a na njemu će se pored Vučića gradjanima obratiti premijerka Ana Brnabić i predsednik socijalista Ivica Dačić.

3 Komentari

Ostavite odgovor