Pocetna Društvo Izmene odluka o vodomerima

Izmene odluka o vodomerima

692
1
Podelite

Utvrđenim predlogom o izmenama i dopunama Odluke o gradskom vodovodu predviđeno je da svi budući stambeni i poslovni objekti, koji imaju više zasebnih jedinica, poseduje svoje vodomere, odlučilo je Gradsko veće Užica. Tako će nove stambene zgrade imati, pored jednog centralnog i vodomere za svaki stan posebno što će direktno dovesti do znatnih ušteda u potrošnji vode, kao i kod obračuna troškova.

Članovi Veća dali su svoju saglasnost na izmene godišnjeg programa „Gradske toplane Užice“, na promene u mreži javnih predškolskih ustanova, na godišnji program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta radi davanja u zakup i na određivanje nadležnog organa koji će sprovoditi ovaj postupak.

Utvrđeni su predlozi koji se odnose na uslove ozakonjenja objekata izgrađenih na površinama javne namene i na onim koje su za to planirane, kao i da se pristupi izmenama Plana generalne regulacije Krčagovo.

U delu kadrovskih rešenja, članovi Veća su Dragicu Milosavljević predložili za v.d. direktora budućeg Gradskog centra za usluge socijalne zaštite i izmene u sastavima članova skupštine „Užice Gas“, Izborne komisije i školskih odbora osnovne škole „Đura Jakšić“ u Ravnima, muzičke škole „Vojislav Lale Stefanović“ i Ekonomske škole.

1 komentar

  1. Još kad je moj dragi kolega Kole bio direktor vodovoda, tražili smo da se za stambeni deo zgrade “Lepa Brena” postavi vodomer na tehn,spratu,a da se odvojimo od centralnog vodomera za ceo poslovni blok koji je bio u šahtu na gl.ulici i pištala voda na sve strane,Kole arogantno zapretio strogo da to ne sme(još čuvam dopis),SADA I DALJE IMAM NA RAČUNU PO 14 KUBIKA,A SIGURAN SAM DA NIKAKO NE POTROŠIM 3DO 4 KUBIKA,i TAKO GODINAMA,ČISTA KRAĐA!

Ostavite odgovor