Pocetna Društvo Novinari iz Alžira u poseti Zlatiboru

Novinari iz Alžira u poseti Zlatiboru

272
0
Podelite

Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor tri dana domaćini su gostima iz Alžira. Novinari iz pet alžirskih medija na proputovanju kroz  Srbiju posetili su i Zlatibor. Studijsku posetu novinara iz Alžira organizuje Društvo prijatelja Alžira, koje radi pri ambasadi ove zemlje u Beogradu, u saradnji sa marketinškom agencijom “Pragma” iz Beograda.

Gosti iz Alžira iskoristili su lepo vreme za šetnju po Zlatiboru, obilazak početne
stanice Gold Gondole i Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, gde su imali priliku da se upoznaju sa najvećim projektima opštine Čajetina.

Priređen im je kod predsednika opštine Čajetina, a zatim izlet do Stopića pećine, Sirogojna i gostiljskog vodopada. Novnari, koji prvi put borave u Srbiji i na Zlatiboru bili su veoma zadovoljni turističkom ponudom planine i lokalitetima koje su imali priliku da obiđu, a posebno su istakli da je Zlatibor idealna destinacija za turiste iz Alžira, zbog prijatne klime i široke ponude za obilaske istorisjkih mesta i prirodnih atrakcija.

Takođe su istakli da su Zlatibor i opština Čajetina veoma interesantno područje ne samo za buduće turiste, već i za investitore iz Alžira, čime bi se proširila saradnja, na obostrano zadovoljstvo.

Ostavite odgovor