Pocetna Fudbal Damnjanović novi napadač Slobode

Damnjanović novi napadač Slobode

1460
0
Podelite
Ognjan Damnjanovic

Ognjan Damnjanović potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa užičkom Slobodom. Vrsni napadač koji je branio boje Inđije, Napretka iz Kruševca, Proletera iz Novog Sada, TSC Bačka Topola, Voždovca odlučio je da karijeru nastavi u užičkom zonašu.

Rođeni Šapčanin o razlozima svog dolaska u Užice i klub koji se od ovog leta takmiči u Zapadno- moravskoj zoni kaže:

Ognjan Damnjanović

-Prevagnula je bogata istorija kluba i grada koji je prava fudbalska sredina. Njihovi ciljevi su se poklopili sa mojima i evo me tu da svojim iskustvom pomognem ovim mladim igračima. – kaže Damnjanović i dodaje:

-Spreman sam za sutrašnju utakmicu protiv Poleta iz Trbušana. Biću na spisku, a da li ću igrati, to zavisi od trenera. Ne mogu da kažem da sam sto posto spreman, ali sam trenirao, skoro cele pripreme sam prošao, ali mislim da će mi trebati nekoliko utakmica da dođem na svoje. Pozivam navijače da dođu da podrže klub jer on to zaslužuje, jeste rang malo niži, ali svi zajedno moramo da krenemo od početka kako treba i nadam se da ćemo sledeće godine u ovo vreme već biti u srpskoligaškom društvu.

Član upravnog odbora Nemanja Nešić ističe da ovo nije kraj pojačanjima:

– Do 31. avgusta traje prelazni rok, a mi pregovaramo još sa dva ozbiljna igrača koji imaju ogromno iskustvo igranja u višim rangovima. Radi se o jednom veznom i jednom odbrambenom igraču. Nadam se da ćemo uspeti da postignemo dogovor sa njima.

Ostavite odgovor