Pocetna Društvo Električari se preselili na Zlatibor 

Električari se preselili na Zlatibor 

1425
1
Podelite

Popravka sitnih elektro kvarova po kućama mnogih Užičana moraće da sačeka kraj građevinske sezone na Zlatiboru. Naime, mnogi Užičani medju kojima i pojedini preduzetnici  žale se da ne mogu da nađu električara ni za obimnije elektro radove, a kamoli za sitnije.

Ukoliko su srećnici da majstora i pronađu njegove usluge  u Užicu moguće su tek uveče posle 18 časova. Tako će zamena fasunga za sijalicu, grejača u bojleru ili električnom šporetu, zamena šuko utičnice ili prekidača morati da sačeka završetak  građevinske sezone na najvećem gradilištu u okolini.

U međuvremenu najveći i broj sugradjana dovija se na razne načine od kojih je najčešći – pozivanje na rodbinske veze samo da električar dođe, dok se o ceni  usluge mnogo ne pregovara.

1 komentar

  1. Budi sam svoj električar,to je lako : 3 faze,nula i uzemljenje i da znaš Omov zakonI=U/R i kupiš kod Kineza Unimer,glimericu i stezajući bužir. Uvedi samo Led sijalice (Toplo bela),ne samo što štede 90%,nego se uopšte ne greju tako da su sijalična grla(fasunzi) večiti!

Ostavite odgovor