Pocetna Muzika “Kratki s vremenom” pobednik festivala “Rock 5 Roll fest”

“Kratki s vremenom” pobednik festivala “Rock 5 Roll fest”

2435
0
Podelite

Užički bend “Kratki s vremenom” pobednik je festivala srednjoškolskih bendova “Rock 5 Roll fest”, koje je peti put održan u Beogradu. U kategoriji autorskih srednjoškolskih bendova iz Pančeva, Čačka, Užica, Beograda, Novog Sada, njih ukupno šest koliko ih se takmičilo druge večeri festivala, užički srednjoškolci dobili su najviše glasova publike i žirija i tako se upisali na listu pobednika ovog jedinstvenog festivala koga finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Organizator festivala je Parlament Pete beogradske gimnazije koji je ideju za ovako nešo našao u novijoj istoriji, 60 tih godina prošlog veka, od kada seže koren prvih rok i džez igranki u bivšoj SFRJ od kojh su se neke održavale na istom prostoru-u dvorištu Pete beogradske.

Bend “Kratki s vremenom” čine: Andrija Adžemović, vokal i solo gitara, Simo Đuričić, ritam gitara, Maksim Konstadinov, bas gitara, Marko Stefanović ,klavijature i Aleksa Stanić, bubnjevi. Užička publika je ovaj bend imala priliku da čuje na prošlogodišnjem Užičkom rock festivalu, brojnim humanitarnim svirkama organizovanim u Gkc Užice i na drugim mestima u gradu.

Ostavite odgovor